Екологічна складова розвитку територій

   Про врахування екологічної складової як запоруку розвитку територій йдеться під час тематичного короткострокового семінару, який проводиться Центром перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів 29 жовтня для фахівців виконкомів рад ОТГ, райдержадміністрацій, міськвиконкомів міст обласного значення, відповідальних за екологічні питання та розроблення документів державного планування.
Обговорюються порядок планування та фінансування природоохоронних заходів з обласного (державного) фонду охорони навколишнього природного середовища; практика застосування процедури оцінки впливу на довкілля та здійснення стратегічної екологічної оцінки в процесі формування документів державного планування.
Учасники семінару ознайомляться з особливостями використання та заходами охорони щодо природно-заповідних територій та організації діяльності у сфері поводження з відходами. Також висвітлюватиметься порядок передачі у користування водних об’єктів та розмежування повноважень щодо розпорядження землями за межами населених пунктів.

Час оприлюднення: 29 жовтня 2018 р.
Виконавець: Казіміров Д.В.
конт. тел.: (0462) 676 052