Запровадження нового законодавства про службу в органах місцевого самоврядування

 Друге заняття за програмою постійно діючого семінару «Запровадження нового законодавства про службу в органах місцевого самоврядування» проводиться Центром перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів 1 – 2 листопада 2018 р. Серед  присутніх – керуючі справами виконавчих апаратів районних рад, начальники організаційних відділів районних рад, Деснянської та Новозаводської районних у м. Чернігові рад, працівники апарату обласної ради.

 Під час семінару висвітлюватимуться основні аспекти документування управлінської діяльності; врегулювання конфлікту інтересів; дисциплінарної відповідальності посадової особи місцевого самоврядування;  положення  ЗУ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення захисту права дитини на належне утримання шляхом удосконалення порядку стягнення аліментів» та порядок виїзду дітей за кордон.

  Тематика практичних занять охоплюватиме питання культури мовлення як складової професійної майстерності посадовця, основні зміни до проекту редакції Українського правопису; шляхи налагодження ефективного спілкування посадовця та управління особистою ефективністю.

 Також наводитиметься порівняльна характеристика чинного та проекту Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування»; обговорюватимуться перебіг та поточні результати децентралізації на Чернігівщині.

  Час оприлюднення: 1 листопада 2018 р.

  Виконавець: Казіміров Д.В.

  конт. тел.: (0462) 676 052