Як громада може залучати інвестиції та працювати з інвестором

   Тематичний короткотерміновий семінар з питань залучення інвестицій в громади розпочався у Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів для працівників апаратів виконкомів рад об’єднаних територіальних громад. До участі в навчанні запрошені спеціалісти Управління інвестиційної та зовнішньоекономічної діяльності Департаменту економічного розвитку Чернігівської облдержадміністрації, Агенції регіонального розвитку Чернігівської області, Чернігівського відокремленого підрозділу установи «Центр розвитку місцевого самоврядування», ГО «Центр сприяння розвитку громад».

    Під час семінару 7 – 8 листопада розглядатимуться питання економічного розвитку та конкурентоспроможності територій, створення умов для залучення інвестицій, підготовки інвестиційних пропозицій, формування інструментів залучення інвестицій, маркетингу територій, стандартів обслуговування та професійного супроводу інвестора. Окрім цього, слухачі ознайомляться з польським досвідом роботи з інвесторами.

  Учасники зустрічей обговорюватимуть аспекти залучення бюджетних та позабюджетних коштів для розвитку громад, зокрема, у розвиток агросектору.

     Час оприлюднення: 7 листопада 2018 р.

     Виконавець: Левченко Н.

     конт. тел.: (0462) 676 052