Про антикорупційне законодавство України

йшлося під час виїзного семінару-тренінгу «Забезпечення ефективності запобігання та протидії корупції на державній службі та службі в органах місцевого самоврядування», проведеного Центром перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів в Городнянському районі 22  листопада 2018 р. для посадових осіб місцевого самоврядування та державних службовців місцевих органів виконавчої влади та інших категорій слухачів району.

У відкритті семінару-тренінгу взяли участь голова Городнянської райдержадміністрації Світлана Ященко та керівник апарату Наталія Лебедєва. Вони підкреслили актуальність зазначеної теми та необхідність проведення таких заходів  з метою підвищення рівня обізнаності державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування з положеннями антикорупційного законодавства.

Присутні в аудиторії ознайомилися з вітчизняним та зарубіжним досвідом боротьби з корупцією; відповідними положеннями ЗУ «Про запобігання корупції» та іншими нормативно-правовими актами, в яких йдеться, зокрема, про відповідальність за вчинення корупційних та пов’язаних з корупцією правопорушень; умови виникнення та порядок врегулювання конфлікту інтересів; строки та порядок повідомлення про зміни у майновому стані декларантів.

      Час оприлюднення: 23 листопада 2018 року.
Виконавець: Казіміров Д.
конт. тел.: (0462) 676 052

Вимоги до документів, що готуються під час правотворчості та правозастосування

Тематичний короткотерміновий семінар-тренінг «Вимоги до документів, що готуються під час правотворчості та правозастосування» відбувся у Деснянській районній у місті Чернігові раді для посадових осіб.  Під час семінару були розглянуті загальні засади правотворчості в органах місцевого самоврядування, особливості підготовки та погодження  актів органів місцевого самоврядування та аспекти застосування права під час створення і реалізації правозастосовних актів.

У заході брала участь Мужикова Наталія Михайлівна – начальник юридичного відділу апарату Чернігівської облдержадміністрації.

 

 

Час оприлюднення: 23 листопада 2018 р.

Виконавець: Левченко Н.

конт. тел.: (0462) 676 052