«Реалізація в області державної політики у сфері освіти»

5 грудня 2018 р. семінар під такою назвою провели Центр перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів та Управлінням освіти і науки обласної державної адміністрації. Призначений він для начальників відділів освіти об’єднаних територіальних громад та начальників відділів (управлінь) освіти райдержадміністрацій, міських рад міст обласного значення.

Відкривали навчання начальник Управління освіти і науки Микола Конопацький та директор Центру Володимир Бойко.  Володимир Бойко наголосив, що проведення такого роду навчання – це можливість зібратись представникам районних державних адміністрацій і об’єднаних територіальних громад разом, обговорити проблеми і перспективи системи в цілому та визначити наступні кроки в спільній роботі. Микола  Конопацький підкреслив, що ця зустріч ставить собі за мету проаналізувати, що зроблено за рік в галузі освіти, а також визначити  завдання, які стоять перед освітянами в умовах воєнного стану та на наступний рік.

Основна увага присутніх концентрувалася на забезпеченні надання якісних освітніх послуг в рамках нового Закону України «Про освіту» та концепції Нова українська школа. Обговорювали також стан матеріально-технічного забезпечення закладів освіти області та питання закупівлі природного газу і електроенергії закладами освіти.

Час оприлюднення: 5 грудня 2018 р.

Виконавець: Коваленко Н.

конт. тел.: (0462) 676 052