Навчання новопризначених працівників органів місцевого самоврядування

 За професійною програмою підвищення кваліфікації в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів 18 лютого 2019 р. розпочалося  навчання новопризначених спеціалістів апаратів виконкомів рад об’єднаних територіальних громад, міст обласного та районного значення та виконавчих апаратів районних рад (І сесія).

 Впродовж тижня відбудеться серія тематичних зустрічей та конверсаторіумів, під час яких висвітлюватимуться практичні аспекти ЗУ «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про доступ до публічної інформації», «Про інформацію»; особливості регуляторної діяльності органів місцевого самоврядування; засади державної політики України у сфері запобігання корупції та корупційні ризики в діяльності публічних службовців.

 Увага присутніх звертатиметься на державні організаційно-правові механізми забезпечення принципу рівноправності жінок і чоловіків у суспільстві та гендерні відносини; новації міністерства юстиції України (функціонування загальнонаціонального проекту «Я МАЮ ПРАВО»); складові корпоративної культури та імідж посадової особи місцевого самоврядування. Водночас говоритиметься про особливості надання безоплатної правової допомоги та соціальні аспекти вирішення такої проблеми як торгівля людьми.

 Під час тренінгів учасники навчання відпрацьовуватимуть вміння налагоджувати ефективні комунікації; налаштовуватися на позитивне мислення та залагоджувати конфліктні ситуації. Також мова йтиме про практику публічних комунікацій для органів місцевого самоврядування; принципи та методи побудови ефективних комунікацій; особливості ділового мовлення публічних службовців та застосування сучасних інформаційних технологій в діяльності органів місцевого самоврядування.

 Час оприлюднення: 18 лютого 2019 р.

Виконавець: Казіміров Д.

конт. тел.: (0462) 676 052