Навчання новопризначених працівників органів державної влади

Про зміни в законодавстві України щодо проходження державної служби; оцінювання результатів службової діяльності державних службовців, які займають посади державної служби категорій «Б» і «В»; корупційні ризики та інші аспекти діяльності державних службовців йдеться під час навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації, що проводиться 11 – 15 березня 2019 р. для новопризначених спеціалістів структурних підрозділів облдержадміністрації та райдержадміністрацій.

В рамках першої сесії державні службовці ознайомляться з традиціями публічного управління в Україні та історією владних інституцій Чернігово-Сіверщини; новаціями Міністерства юстиції України (функціонування загальнонаціонального проекту «Я МАЮ ПРАВО») та реалізацією ініціативи «Партнерство “Відкритий уряд”». Окрім цього, висвітлюватимуться можливості щодо енергозбереження та використання альтернативних джерел енергії; державні організаційно-правові механізми забезпечення принципу рівноправності жінок і чоловіків у суспільстві  та соціальні аспекти вирішення проблеми торгівлі людьми.

Учасники навчання братимуть участь у серії тренінгів, спрямованих на розвиток професійної мотивації та цілепокладання; управління особистою ефективністю; конфліктними ситуаціями; планування роботи та робочого часу державного службовця; застосування сучасних інформаційних технологій в діяльності органів влади. Також говоритиметься про соціально-психологічні аспекти лідерства на державній службі; культуру усного та писемного ділового мовлення; культорологічні та соціально-психологічні засади ораторського мистецтва; ділову риторику та принципи мовного впливу.

Час оприлюднення:  11 березня 2019 р.

Виконавець: Казіміров Д.В.

конт. тел.: (0462) 676 052