Питання комунальної власності та управління спільною власністю територіальних громад

 За програмою тематичного короткотермінового семінару «Питання комунальної власності та управління спільною власністю територіальних громад» в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів спільно з управлінням комунального майна обласної ради 15 травня проведено навчання для працівників апаратів виконкомів рад об’єднаних територіальних громад.

  Відкривав навчання начальник управління комунального майна обласної ради Андрій Бунін. Він підкреслив важливість та актуальність такого роду зустрічей з метою налагодження співпраці та роз’яснення окремих питань для об’єднаних територіальних громад.

  Під час семінару відбулась низка тематичних зустрічей, під час яких висвітлені питання обліку майна в територіальних громадах, оренди та приватизації комунального майна, а також особливості страхування комунального майна. Слухачі також отримали роз’яснення стосовно правових засад діяльності комунальних підприємств в територіальних громадах та функції органу управління. Окрема зустріч була присвячена практичним питанням застосування земельного законодавства.