«Практичні аспекти застосування земельного законодавства України» –

 виїзний семінар-тренінг під такою назвою провів Чернігівський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації у Бахмацькому районі. Участь у ньому взяли державні службовці, посадові особи місцевого самоврядування, депутати району.

  У відкритті навчання взяли участь голова Бахмацької районної державної адміністрації Тетяна Неділько та заступник голови Бахмацької районної ради Віталій Дзюба. Присутні підкресли важливість і актуальність такого заняття, особливо для голів сільських, селищних рад, які потребують роз’яснення окремих питань земельного законодавства.

  Впродовж семінару були висвітлені такі питання: зміни до законодавства щодо регулювання земельних відносин; реалізація права власності громадян на землю; оренда земель як складова розвитку земельних відносин і соціального захисту селян; земельні ділянки учасникам АТО, грошова оцінка земель населених пунктів та методика нормативної грошової оцінки земель.

  Проводив навчання Ігор Пузан – начальник управління землеустрою та охорони земель Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області. В режимі діалогу з аудиторією він дав роз’яснення багатьох аспектів земельного законодавства.

    Час оприлюднення: 31 травня 2019 р.

Виконавець: Коваленко Н.

конт. тел.: (0462) 676 052