Навчання новопризначених працівників органів державної влади

Про законодавство України з питань  державної служби; доступу до публічної інформації, антикорупційне законодавство та інші аспекти діяльності державних службовців йдеться під час навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації, що проводиться 10 – 14 червня 2019 р. для новопризначених спеціалістів структурних підрозділів облдержадміністрації та райдержадміністрацій.

В рамках другої сесії державні службовці відвідають серію тренінгів спрямованих на розвиток професійної мотивації та цілепокладання в роботі публічного службовця; лідерства, формування лідерських якостей та способів їх позиціонування; застосування сучасних інформаційних технологій в діяльності органів влади. Слухачі будуть вчитися пошуку шляхів вирішення проблем Чернігівської області у  форматі Світового кафе, як інструменту розвитку територій.

Також учасники навчання ознайомляться з правилами етичної поведінки державного службовця, технологіями електронного урядування, існуючими інструментами залучення інвестицій в розвиток територій, поняттям бренду та брендуванням територій, культурою спілкування в мережі Інтернет тощо.

Час оприлюднення:  10 червня 2019 р.

Виконавець: Казіміров Д.В.

конт. тел.: (0462) 676 052