Дисциплінарна відповідальність державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування. Врегулювання конфлікту інтересів

   Тренінг з такою назвою відбувся у Корюківській міській раді для працівників апарату виконавчого комітету ради об’єднаної територіальної громади, старост і депутатів ради. Зустріч відкрили корюківській міський голова Ратан Ахмедов  і директор Центру  Володимир Бойко. Вони акцентували увагу на важливості якісного публічного управління в умовах динамічних змін нормативно-правової бази, соціального та економічного середовища.

  Разом з  Мариною Захарченко, заступником начальника Управління по роботі з персоналом, начальником відділу проходження державної служби апарату обласної державної адміністрації учасники зустрічі обговорили питання, пов’язані з умовами та особливостями проходження служби в органах місцевого самоврядування після майбутньої зміни законодавства. Яких новел очікувати новому законі про службу в органах місцевого самоврядування? Як зміняться умови оплати праці посадовців? Коли виникає конфлікт інтересів та як його врегульовувати? Такі питання, а також правові аспекти дисциплінарної відповідальності посадовців розглянули під час навчання учасники тренінгу. Зацікавленість слухачів викликали  способи та засоби мотивації і заохочення посадових осіб до підвищення якості та ефективності їх праці.

   Час оприлюднення: 7 жовтня 2019 р.

Виконавець: Левченко Н.

конт. тел.: (0462) 676 052