Соціально-психологічні аспекти діяльності працівника державної установи

Про організацію та мотивацію діяльності службовця державної установи, раціональне використання робочого часу та як зберегти свою працездатність протягом робочого дня, ‒ саме про це йдеться під час семінару «Соціально-психологічні аспекти діяльності працівника державної установи». Навчання проводиться Центром перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів для працівників Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги 11 листопада 2019 р.

Під час практичних занять учасники семінару ознайомляться з психологічними особливостями процесу управління в умовах змін; опановуватимуть механізми та техніки прийняття рішень; управління часом та планування роботи в професійній діяльності працівника державної установи.

У форматі тренінгу працівники центрів отримають практичні поради щодо цілепокладання та мотивації своєї діяльності; застосування критики та компліментів у діловому спілкуванні. Також учасники семінару відпрацюють низку вправ щодо профілактики стресу та виходу зі стресових ситуацій.

 

Час оприлюднення: 11 листопада 2019 р.

Виконавець: Казіміров Д.В.

конт. тел.: (0462) 676 052