Підвищуємо кваліфікацію з питань здійснення публічних закупівель

     Семінар-тренінг для спеціалістів у сфері публічних закупівель триває в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації з 12 по 13 листопада 2019 р.
Впродовж двох днів вони мають можливість отримати фахові консультації про новації законодавства у сфері публічних закупівель, планування та проведення процедур закупівель.
Учасники семінару відпрацюють серію практичних кейсів, що стосуються:
➡️ формування річного плану закупівель та додатку до нього;
➡️ проведення процедур відкритих торгів, конкурентного діалогу та переговорної процедури закупівлі;
➡️ укладання договорів про закупівлю;
➡️ оформлення тендерної документації та внесення змін до неї;
➡️ оскарження процедур закупівель.
Відповідальні за проведення публічних закупівель ознайомляться з теоретичними та практичними аспектами здійснення допорогових закупівель з використанням системи Prozorro; нововведеннями щодо закупівель електроенергії та природного газу. Водночас увага слухачів звертатиметься на заходи моніторингу і контролю у сфері закупівель та систему ризик-індикаторів.

«Управління проектним циклом – від ідеї до звітності»

Плисківська територіальна громада має намір розробити і подати проект з культурного співробітництва на конкурс програм  House of Europe Проект плануються спільний із польською гміною Бжостек, з якою очікується підписання договору про співпрацю на початку грудня 2019 року. Це один із результатів виїзного семінару-тренінга, який провів Чернігівський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів у Плисківській сільській раді 12 листопада.

Участь у навчання взяли участь сільський голова Марина Вірко, працівники апарату виконкому ради об’єднаної громади та депутати.  Присутні ознайомилися із загальними підходами до розробки та написання проектів, а також з актуальними конкурсами, оголошеними переважно міжнародними  донорами. Найбільший інтерес викликали ініціативи у сфері освіти і культури.

Проводив навчання Володимир Бойко – директор Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів.

Час оприлюднення: 12 листопада 2019 р.

Виконавець: Коваленко Н.

конт. тел.: (0462) 676 052