Обслуговування громадян в органах Пенсійного фонду України

  Організація прийому та обслуговування громадян в органах Пенсійного фонду України – таким є одне з ключових питань навчання за короткостроковою програмою, що проходить в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів з 25 по 27 листопада 2019 р. Серед присутніх – спеціалісти з обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області.

  Мова йде про порядок розгляду звернень громадян та надання відповідей на них; забезпечення вимог законодавства при призначенні та виплаті пенсій; порядок застосування міжнародних договорів у галузі пенсійного забезпечення. Водночас обговорюватимуться особливості взаємодії підрозділів управління обслуговування громадян з підрозділами управління застосування пенсійного законодавства та управління з питань виплати пенсій.

  Учасники навчання отримають відповіді на актуальні питання щодо прийому та обробки документів для призначення, перерахунку та виплати пенсій; врахування основних змін у новій редакції «Українського правопису» при веденні діловодства. У форматі тренінгу вони відпрацюють низку вправ щодо налагодження продуктивного ділового спілкування, невербальної комунікації та вирішення конфліктних ситуацій. Представники органів Пенсійного фонду візьмуть участь в серії практичних занять, присвячених комунікації з людьми з вадами слуху за допомогою жестової мови.

 

Час оприлюднення: 26 листопада 2019 року.

Виконавець: Казіміров Д.

конт. тел.: (0462) 676 052