Дисциплінарна відповідальність посадовців і врегулювання конфлікту інтересів

Виїзний семінар-тренінг «Дисциплінарна відповідальність державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування. Врегулювання конфлікту інтересів» провів Чернігівський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів для працівників апарату виконкому ради Куликівської об’єднаної територіальної громади і депутатів селищної ради.

Учасники тренінгу обговорювали практичні аспекти нової редакції закону «Про службу в органах місцевого самоврядування», яка незабаром буде прийнята. Галайко Ірина Анатоліївна, заступник  начальника  Міжрегіонального управління Нацдержслужби у м. Києві, Київській, Чернігівській та Черкаській областях звернула увагу слухачів на  умови та особливості проходження служби в органах місцевого самоврядування, визначені новою редакцією Закону.

Вересоцький Іван Валерійович – головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції апарату Чернігівської облдержадміністрації, обговорював з учасниками тренінгу питання, які стосуються антикорупційного законодавства, а також умови виникнення та способи врегулювання конфлікту інтересів в діяльності посадових осіб.

 

Час оприлюднення: 3 грудня  2019 р.

Виконавець: Левченко Н.

конт. тел.: (0462) 676 052