Вийшов шостий номер збірника наукових праць «Розумовські зустрічі»

  В Чернігові побачив світ шостий номер збірника наукових праць «Розумовські зустрічі». До нього увійшли матеріали доповідей з міжнародної конференції «Сьомі “Розумовські зустрічі”», що проходила в Чернігові 13 – 14 грудня 2018 р.

 В публікаціях щорічника висвітлюються питання, що стосуються змін в системі  державної служби та децентралізації влади в України; реформування адміністративно-територіального устрою України, вітчизняного та зарубіжного досвіду організації державного управління та місцевого самоврядування.

  Видання «Розумовських зустрічей» покликане об’єднувати здобутки експертів та практиків у сфері державного управління та місцевого самоврядування; підвищувати рівень обізнаності державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування та громадян, які цікавляться історією та сучасним розвитком державотворчих процесів в Україні. Оприлюднення цих матеріалів має на меті відновлення історичної та національної пам’яті, інформування населення про результати досліджень та популяризацію знань щодо основних етапів становлення адміністративно-територіального устрою та системи владних інституцій України, реформування системи державного управління та місцевого самоврядування.

  Cпівзасновниками видання є Сіверський центр післядипломної освіти, Інститут законодавства Верховної Ради України, Дніпропетровський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України та Сіверський інститут регіональних досліджень.

 Випуск наступного номера збірника запланований за результатами міжнародної науково-практичної конференції «VIІІ “Розумовські зустрічі”», яка проходитиме 12 – 13 грудня 2019 р. в Чернігові та Козельці.

 

Час оприлюднення: 4 грудня 2019 р.

Виконавець: Казіміров Д.В.

конт. тел.:  (0462) 676-052