Переваги запровадження в громадах системи електронного документообігу

В Городнянській міській раді навчались працівники апарату виконавчого комітету ради Городнянської об’єднаної територіальної громади, старости, депутати ради за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Запровадження системи электронного документообігу в органах державної виконавчої влади та місцевого самоврядування». Семінар проводив Чернігівський центр підвищення кваліфікації спільно з Чернігівською ОДА.

Застосування інформаційних технологій є основою сучасного розвитку на всіх рівнях і в усіх сферах публічного управління і забезпечує якісно новий рівень суспільної взаємодії. Тому під час навчання піднімались питання правового, техніко-технологічного та інформаційного забезпечення процесу впровадження сучасних інформаційних технологій в роботу органу місцевого самоврядування.

Учасники семінару долучились до сеансу веб-звязку з Юрієм Стальниченком, секретарем Менської міської ради. Він поділився досвідом роботи із системою електронного документообігу, показав можливості системи та переваги її використання з метою підвищення ефективності процесів управління територіальною громадою.

Час оприлюднення: 28 лютого 2020 р.

Виконавець: Левченко Н.

конт. тел.: (0462) 676-052