Врученням сертифікатів про підвищення кваліфікації завершилась навчання за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Основні аспекти організації діяльності державного службовця» для державних службовців категорій “Б” та “В” територіальних підрозділів Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області. Навчання проходило з 11 по 13 березня 2020 року в Центрі підвищення кваліфікації. У відкритті навчання з вітальним словом виступила заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області  Наталія Білозуб. 

Як розпланувати та ефективно використовувати свій робочий час, ставити цілі та досягати їх, запобігати професійному вигоранню, розв’язувати конфлікти та грамотно спілкуватися, вести ділову документацію, які основні зміни у новій редакції «Українського правопису»,  – ці питання були  розглянуті під час навчання.

Протягом трьох днів учасники навчання слухали і обговорювали новації законодавства про державну службу; засади дисциплінарної відповідальності державних службовців та оцінювання результатів їхньої службової діяльності.  Також мова йшла про запобігання та протидію корупції, управління персоналом та організацію роботи з виплати пенсій в органах Пенсійного фонду України.