Публічні посадовці Чернігівщини вивчатимуть сучасне антикорупційне законодавство та особливості запобігання та протидії корупції

Відповідно до плану-графіка навчання кадрів на 2020 рік, затвердженого спільним розпорядженням голови обласної державної адміністрації та голови обласної ради від 21 грудня 2019 року № 124, Центром розпочато практику проведення занять за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Забезпечення ефективності запобігання та протидії корупції на державній службі та службі в органах місцевого самоврядування» (дистанційна форма). До дистанційного навчання запрошуються державні службовці органів виконавчої влади та посадові особи органів місцевого самоврядування області.

З 24 березня по червень ц.р. за чотирма модулями з визначених тем слухачі зможуть опрацювати як теоретичний матеріал, так і отримати практичні знання, задати запитання викладачеві, пройти відповідне тестування (за підсумками перших трьох модулів).

Обов’язковим елементом отримання Сертифіката про підвищення кваліфікації за підсумками проходження дистанційного навчання буде очне проходження одноденного навчання в Центрі та тестовий контроль знань.

Звертаємо вашу увагу на те, що відповідно до Порядку проведення дистанційного навчання учасники навчання в обов’язковому порядку для участі в дистанційному курсі реєструються як на сайті системи навчання Центру http://moodle.sivertraining.org.ua/, так і на Порталі управління знаннями Нацдержслужби https://pdp.nacs.gov.ua/