Про актуальні питання реалізації державної політики у сфері протидії торгівлі людьми

йшлося під час тематичного семінару для представників структурних підрозділів райдержадміністрацій та виконавчих комітетів міських рад міст обласного значення, які відповідають за реалізацію державної політики у сфері протидії торгівлі людьми.

Катерина Ганжа, головний спеціаліст відділу з питань сім’ї та гендерної політики Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА, повідомила учасникам головні тези проблематики торгівлі людьми, проаналізувала ситуацію на міжнародному та національному рівнях. Окрім того, в ході вебінару, учасники ознайомилися із процедурою встановлення статусу особи, котра постраждала від торгівлі людьми та визначили порядок взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми.

Методист Чернігівського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Юлія Велько розповіла учасникам про захист та реінтеграція постраждалих від торгівлі людьми, гарантовані державою.

Про роль громадських організацій у боротьбі з торгівлею людьми вела мову Наталія Кулікова, керівник проектів ГО “Чернігівський громадський комітет захисту прав людини”.

 

Час оприлюднення: 16 червня 2020 року
Виконавець: Міден А.С.
конт. тел.: (0462) 676 052