“Нормативно-правове забезпечення діяльності органів місцевої державної влади та органів місцевого самоврядування”

такою була тема навчання для начальників юридичних відділів апаратів виконкомів рад об’єднаних територіальних громад, апаратів райдержадміністрацій та спеціалістів, на яких покладено обов’язки юридичного супроводу діяльності органу державної влади чи місцевого самоврядування.

         Відкрили навчання директор Центру Володимир Бойко та заступник начальника юридичного відділу апарату обласної державної адміністрації Валентина Стасюк.

Олексій Хоменко – начальник управління по роботі з персоналом апарату обласної державної адміністрації ознайомив учасників з правовими аспектами управлінської діяльності у вирішенні кадрових питань.

         Разом з начальником відділу роботи зі зверненнями громадян апарату обласної державної адміністрації Оленою Соловей учасники обговорили практичні аспекти застосування законодавства про розгляд звернень громадян.

         Про Зміни в чинному законодавстві щодо реалізація повноважень місцевих державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування в сфері земельних правовідносин говорила Наталія Сокирко – головний спеціаліст юридичного відділу апарату облдержадміністрації.

         А правові аспекти визначення та діяльності уповноважених осіб з питань запобігання та виявлення корупції та  законодавчі шляхи врегулювання конфлікту інтересів висвітлював Іван Вересоцький – головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції апарату облдержадміністрації.

Час оприлюднення: 10 червня 2020 року
Виконавець: Коваленко Н.В.
конт. тел.: (0462) 676 052