Державні службовці територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади підвищують кваліфікацію в Чернігівському регіональному центрі підвищення кваліфікації

         8 липня почали роботу державні службовці категорії “Б” та “В” Головного управління Національної поліції  в Чернігівській області.  Правові та практичні аспекти діяльності державного службовця вони будуть опрацьовувати до 16 липня. За цей час учасники в онлайн режимі обговорять питання проходження державної служби, основних аспектів антикорупційного законодавства, функцій та нормативно-правового забезпечення електронного урядування, а також техніки та інструменти конструктивного діалогу, фактори та профілактику професійного вигорання працівника публічної служби, лідерство та роботу в команді тощо.

         Чергова (четверта) група працівників органів державної виконавчої служби Чернігівської області навчатиметься з 8 по 10 липня за програмою «Правові та практичні аспекти примусового виконання рішень судів та інших органів (посадових осіб)».

         І ще одна група працівників структурних підрозділів обласного рівня по Чернігівському регіону Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції завершила навчання за короткостроковою програмою «Запобігання корупції та забезпечення доброчесності в органах юстиції». Протягом трьох попередніх днів учасники навчання обговорили актуальні питання реалізації антикорупційної політики в Україні, запобігання корупційним та пов’язаним з корупцією правопорушенням; врегулювання конфлікту інтересів; декларування 2020; захисту викривачів корупції.

Час оприлюднення: 08 липня 2020 року
Виконавець: Коваленко Н.
конт. тел.: (0462) 676 052