БЕЗПЕКА ІНФОРМАЦІЙНОГО ПРОСТОРУ

125 учасників, 92 підключення – стільки було учасників навчання за програмою “Безпека інформаційного простору” у дистанційному режимі для начальників відділів (завідувачів секторів) інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрацій, Чернігівської, Ніжинської, Прилуцької, Новгород-Сіверської міських рад, керівників та спеціалісти (відділів, секторів) апаратів виконкомів рад об’єднаних територіальних громад, відповідальних за розміщення інформації в мережі Інтернет, за зв`язки з громадськістю.

Відкривали навчання директор Центру Володимир Бойко та директор департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації Оксана Стельмах.

Про телерадіопростір Чернігівської області в контексті інформаційної безпеки розказувала Ірина Сенченко – представник Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення в Чернігівській області.

Практичні поради про те, як читати новини і не наражатися на небезпеку надавала медіа-експертка Інституту Масової інформації, секретариня Комісії з журналістської етики Ірина Земляна.

          А особливості інформаційної безпеки в умовах епідеміологічної ситуації та введення карантину висвітлила Оксана Яцюк – голова ради Подільського центру соціальних технологій.

          Зупинились учасники і на основних аспектах роботи у мережі “Фейсбук” разом з Валерієм Сорокіним – начальником відділу співпраці зі ЗМІ управління інформаційної діяльності та видавничої справи Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації.

Дякуємо всім учасникам за активність та схвальні відгуки про навчання, а експертам  за професіоналізм, змістовні, цікаві, практично-орієнтовані виступи.

Час оприлюднення: 10 липня 2020 року
Виконавець: Левченко Н.
конт. тел.: (0462) 676 052