Мистецтво комунікації публічних службовців

  На цьому тижні Чернігівський регіональний центр підвищення кваліфікації продовжує серію занять в рамках  дистанційного семінару «Техніка комунікації та ведення переговорів, мистецтво презентації (ділова риторика, публічний виступ)» для працівників обласної, районних державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування.

 З 27 по 30 липня 2020 р. учасники навчання опановуватимуть секрети успішної комунікації, підготовки до публічних виступів та презентацій, вміння тримати себе на публіці, реагувати на “незручні” запитання та репліки. Водночас увага присутніх акцентуватиметься на ключових засадах усного ділового мовлення, тобто вміння грамотно висловлювати свої думки під час виступів та інтерв’ю.  Також вони дізнаються про роль цілепокладання та вміння розставляти пріоритети як важливий елемент побудови успішної кар’єри та підходи до організації роботи в команді.

  Конфлікти та емоційна напруга – незмінний супутник в роботі державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, які в свою чергу призводять до емоційного та професійного вигорання. Тому під час тренінгів учасники навчання разом з тренерами з’ясовуватимуть причини зазначених явищ, вчитимуться керувати конфліктними ситуаціями та опановуватимуть техніки виходу зі стресових ситуацій, профілактики та подолання синдрому професійного вигорання.

  Час оприлюднення: 28 липня 2020 р.

Виконавець: Казіміров Д.В.

конт. тел.: (0462) 676-052