Ведемо документацію за новою Інструкцією з діловодства

  про це йшлося 07 серпня 2020 р. в Чернігівському регіональному центрі підвищення кваліфікації кадрів під час навчання за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації “Правові підстави та організаційні засади  регулювання участі державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування в державному управлінні: новели українського законодавства”.

  Учасниками другого заняття за цією програмою стали державні службовці департаментів обласної державної адміністрації: фінансів; екології та природних ресурсів; соціального захисту населення; Служби у справах дітей.

   Під час навчання Олена Рижко начальник загального відділу апарату облдержадміністрації детально ознайомила слухачів семінару з основними нормативними документами, які забезпечують організацію діловодства в апараті та структурних підрозділах обласної державної адміністрації; загальними вимогами до створення управлінських документів; основними видами розпорядчих документів та їх оформлення. Пані Олена розповіла також про основні нововведення, що відбулися у новій Інструкції з діловодства, відповіла на запитання, які цікавили присутніх щодо правильного документування управлінської інформації, організації діловодства та ін.

    У ході вебінару Петро Підгайний заступник директора центру роз’яснив учасникам навчання основні зміни у новій редакції українського правопису, яка набрала чинності з 3 червня 2019 року. Саме з цього моменту рекомендовано застосовувати норми та правила нової редакції правопису в усіх сферах суспільного життя, зокрема, в офіційно-діловому стилі мовлення. Особливу увагу було звернуто на нові правила писемного та усного мовлення.

 Навчання здійснювалося в режимі реального часу за допомогою комунікаційної системи 3СХ.

   Час оприлюднення: 08 серпня 2020 року
Виконавець: Підгайний П.М.
конт. тел.: (0462) 676 052