Про граматичний стандарт української літературної мови і сучасну практику, –

йшлося на третьому занятті за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Новий український правопис та ділове українське мовлення в публічному адмініструванні», яке було проведено у Чернігівському центрі підвищення кваліфікації для спеціалістів апарату, структурних підрозділів обласної державної адміністрації, виконавчого апарату обласної ради.

         Під час візуалізованої лекції-бесіди Тамара Карпенко – викладач Центру, ознайомила учасників навчання з граматичною парадигмою самостійних та службових частин мови в ділових паперах.

         У ході вебінару Петро Підгайний – заступник директора Центру, увагу слухачів зосередив на довідково-інформаційних документах та на вимогах до підготовки та оформлення службових листів.

         Учасники навчання також ознайомилися із загальними вимогами до складання та оформлювання документів щодо особового складу: особового листка з обліку кадрів, особової справи, резюме, заяви, автобіографії, характеристики, скарги, пропозиції, наказів щодо особового складу, трудової книжки тощо.

Час оприлюднення: 28 серпня 2020 р.

Виконавець: Підгайний П.М.

конт. тел.: (0462) 676-052