Про забезпечення ефективності протидії проявам корупції на публічній службі

йшлося під час навчання за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Забезпечення ефективності та протидії проявам корупції на державній службі та службі в органах місцевого самоврядування» 04 вересня 20202 р., який провів Чернігівський регіональний центр підвищення кваліфікації. Цільова аудиторія вебінару – працівники апаратів виконкомів рад об’єднаних територіальних громад, міст обласного значення, райдержадміністрацій, апарату, структурних підрозділів обласної державної адміністрації.

У ході навчання Вячеслав Пузирний – професор кафедри трудового права, адміністративного права та процесу Навчально-наукового інституту права та соціальних технологій Національного університету “Чернігівська політехніка”, доктор юридичних наук висвітлив тему стосовно соціальних передумов, поняття та сутності корупції в Україні та світового досвіду у сфері боротьби з корупцією.

Іван Вересоцький – головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції апарату обласної державної адміністрації під час візуалізованої лекції-бесіди  зосередив увагу учасників навчання на основних аспектах Закону України “Про запобігання корупції” та окремих питаннях подання та оприлюднення декларацій особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, через систему електронного декларування. Крім цього, надав роз’яснення стосовно особливостей відповідальності за вчинення корупційних та пов’язаних з корупцією правопорушень тощо

Час оприлюднення: 04 вересня 2020 р.

Виконавець: Підгайний П.М.

конт. тел.: 676- 052