Практичні аспекти проходження державної служби

Про це йшлося 09 вересня 2020 р. в Чернігівському регіональному центрі підвищення кваліфікації кадрів під час навчання за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації “Правові підстави та організаційні засади  регулювання участі державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування в державному управлінні: новели українського законодавства”.

Учасниками третього заняття за цією програмою стали державні службовці департаментів обласної державної адміністрації: фінансів; екології та природних ресурсів; соціального захисту населення; Служби у справах дітей.

         Ірина Галайко – заступник начальника Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у м. Києві, Київській, Чернігівській та Черкаський областях ознайомила посадовців з основними новелами проекту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення проходження державної служби від 26.06.2020 р. № 3748. Було зосереджено увагу слухачів на процедурі призначення  особи на вакантну посаду в  умовах карантину та на алгоритмі призначення на посади державної служби шляхом укладання контракту тощо.

         Усі учасники семінару отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.

Час оприлюднення: 09 вересня 2020 року
Виконавець: Підгайний П.М.
конт. тел.: (0462) 676 052