Формування бюджетних запитів для формування місцевих бюджетів

Про особливості формування проектів місцевих бюджетів та бюджетних запитів на 2021 рік та комплексне впровадження у бюджетному процесі ІАС “LOGICA” знову йшлося сьогодні 23 вересня 2020 р. в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів під час онлайн навчання за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації. Але вона звучала для інших учасників –  для головних бухгалтерів апаратів виконкомів рад об’єднаних територіальних громад. І вони також були активними.

          Розпочала вебінар Світлана Сергіївна Суслова – начальник управління фінансів соціально-культурної сфери та органів влади Департаменту фінансів облдержадміністрації. Саме вона ознайомила слухачів із особливостями формування проектів місцевих бюджетів та бюджетних запитів на 2021 рік.

           В навчанні взяли участь два розробники  інформаційно-програмних комплексів – аналітично інформаційних систем для роботи на рівні фінансових органів місцевого рівня, головних розпорядників коштів, розпорядників нижчого рівня –   Виноградов Сергій Анатолійович – директор ТОВ «Неоком ХХI» та Блюма Олексій Валерійович – директор ПП «Інформаційно-аналітичний центр комп’ютерних фінансових технологій «Фінтех-Черкаси».

          На питаннях про практичні аспекти ведення бухгалтерського обліку зупинилася Тур Валентина Іванівна – начальник відділу – головний бухгалтер обласної ради, а про типові помилки у веденні фінансово-господарської діяльності розповіла Єфименко Тетяна Миколаївна – представник Управління Північного офісу Держаудитслужби в Чернігівській області.

Навчання за цією програмою здійснювалося в режимі реального часу за допомогою комунікаційної системи 3СХ.

Для бажаючих переглянути цей вебінар посилання

Час оприлюднення: 23 вересня 2020 року.

Виконавець: Карпенко Т.К.

конт. тел.: (0462) 676 052