Запрошуємо на IX Розумовські зустрічі!

        25 – 27 листопада 2020 р. в Чернігові відбудеться ІX міжнародна науково-практична конференція «Розумовські зустрічі».

 Співорганізатори: Чернігівський центр підвищення кваліфікації, Інститут законодавства Верховної Ради України, Дніпропетровський інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, Києво-Могилянська школа врядування Національного університету “Києво-Могилянська академія”, Сіверський інститут регіональних досліджень за підтримки фонду Ганса Зайделя.

      Конференція працюватиме в формі панельних дискусій за такими напрямами:

  • Розвиток громад на етапі завершення адміністративно-територіальної реформи в Україні: виклики, можливості, перспективи.
  • Реформування місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування на субрегіональному рівні адміністративно-територіального устрою України: організація їхньої діяльності та налагодження взаємодії у перехідному періоді.
  • Удосконалення професійного навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за умов реформи децентралізації влади та після проведення чергових місцевих виборів в Україні.

   До участі запрошуються: науковці, освітяни, працівники органів державної влади та органів  місцевого самоврядування, закладів культури, депутати місцевих рад, громадські активісти, журналісти, всі, кого цікавить зазначена проблематика.

 Запрошуємо до участі в одній із зазначених панельних дискусій. Для цього необхідно зареєструватися до 6 листопада 2020 р. за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfIWiKd9KEpUHRahgdkg0yMU8Mg-C71PraBYoP8WQNWN9KpxQ/viewform?usp=sf_link

    За довідками звертатись за адресою: м. Чернігів, пр.-т Миру, 43, Чернігівський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

            Тел.: (0462)676-052, (0462)774-312, (093)7416292, (097)8696005
e-mail: chcppk@gmail.com, dvk_dm@ukr.net