Чернігівський центр підвищення кваліфікації – серед призерів конкурсу НАДС!

       Одразу в двох номінаціях здобув нагороди Чернігівський центр підвищення кваліфікації за результатами першого конкурсу «Кращі практики впровадження освітніх інновацій у системі професійного навчання державних службовців, голів місцевих державних адміністрацій, їх перших заступників та заступників, посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад», який проводило Національне агентство України з питань державної служби (наказ Нацдержслужби  від 02 жовтня 2020 р. № 188-20). Церемонія нагородження відбулася 9 жовтня 2020 р. у будівлі НАДС у м. Києві.

   Перше місце Центр отримав у номінації «Підвищення кваліфікації державних службовців, голів місцевих державних адміністрацій, їх перших заступників та заступників, посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад в умовах карантину». Відповідні навчання з питань управління людськими ресурсами за умовах пандемії COVID-19 Центр проводив у партнерстві з Програмою Радою Європи «Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні» у квітні 2020 р.

    Друге місце присуджене в номінації «Підвищення кваліфікації посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад» за документальний восьмисерійний серіал «Українські голови в Баварії», підготовлений Центром спільно з фондом Ганса Зайделя.

     Загалом на участь у конкурсі надійшло більше 40 заявок. Критеріями для визначення кращих у 4 номінаціях стали інноваційність, результативність та ефективність поданих пропозицій. Чернігівський центр підвищення кваліфікації висловлює подяку своїм партнерам за підтримку у створенні та запровадженні кращих навчальних практик.

      Час оприлюднення: 9 жовтня 2020 року
Виконавець: Казіміров Д.В.
конт. тел.: (0462) 676 052