21 жовтня розпочалось навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації  «Лідерство та планування кар’єри посадовця» для державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування.

  Протягом двох днів учасники заходу опрацьовуватимуть теми:

  • Лідерство як соціально-психологічний феномен.
    Сутність лідерства та його основні ознаки.
  • Мотивація та цілепокладання – інструменти розвитку лідерства.
  • Комунікативна компетентність лідера.
  • Лідерство як фактор вирішення конфліктів в організації.
  • Тайм-менеджмент як механізм розвитку лідерських якостей посадовця.
  • Особливості планування і розвитку кар’єри.

Навчання проходить в дистанційній формі, за допомогою платформи 3CX

Професійне навчання для посадовців місцевого самоврядування

  21 жовтня в Чернігівському регіональному центрі підвищення кваліфікації розпочалась ІІІ сесія навчання за загальною професійною (сертифікатною) програмою підвищення кваліфікації для вперше призначених на посади в органах місцевого самоврядування. Учасники навчання – спеціалісти апаратів виконкомів рад об’єднаних територіальних громад, міст обласного та районного значення, виконавчих апаратів районних рад.

  Упродовж трьох днів передбачається розгляд тем стосовно забезпечення виконавської дисципліни в органах місцевого самоврядування,  організації і здійснення контролю за виконанням документів та розпоряджень; організації роботи із запитами, зверненнями та листами депутатів усіх рівнів; застосування інструментів маркетингу території та брендингу; здійснення ефективних комунікацій у процесі публічного управління.

  У ході вебінару публічним посадовцям розкажуть про основи проєктного підходу до управління розвитком території; управління проєктним циклом; розробку проєктів, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, інших державних програм; практичні аспекти здійснення проєктів за рахунок міжнародної технічної допомоги; особливості роботи з міжнародними донорами.

  Крім цього посадові особи місцевого самоврядування ознайомляться з темами, що стосуються мови як складової національної культури; писемної форми спілкування посадовців; застосування норм нового українського правопису; використання мовностилістичних норм в професійному спілкуванні тощо.

  Третя сесія навчання здійснюватиметься в режимі реального часу за допомогою комунікаційної системи 3СХ, та завершиться підсумковим комп’ютерним тестуванням й отриманням сертифікатів про підвищення кваліфікації.

 Час оприлюднення: 21 жовтня 2020 року
Виконавець: Підгайний П.М.
конт. тел.: (0462) 676 052