Публічні закупівлі: в теорії та на практиці

  Новації законодавства в сфері публічних закупівель, застосування положень ЗУ «Про публічні закупівлі»; планування закупівельної діяльності замовника; проведення процедур закупівель розглядалися під час дистанційного навчання «Правові та практичні аспекти здійснення публічних закупівель». Зустріч в режимі онлайн організована Центром підвищення кваліфікації 30 жовтня для представників місцевого самоврядування Чернігівської області💻.

  Обговорювалися особливості роботи в електронній системі закупівель; здійснення переговорної процедури та застосування спрощеної закупівлі (алгоритм проведення, розміщення оголошення, реєстрація договору та публікація звітів); внесення змін до договору про закупівлю та оскарження процедур закупівель. Увага присутніх зверталася на необхідність своєчасної заміни ЕЦП на КЕП на захищеному носії; відповідальність та штрафні санкції за порушення законодавства у сфері закупівель.

   Учасників зустрічі цікавили питання щодо уповноваженої особи; роботи на електронних майданчиках; укладання та внесення змін до договорів про закупівлю; строків подання пропозицій та ін. Вони отримали роз’яснення щодо закупівель товарів з використанням е-каталогу; оформлення тендерної документації при застосуванні певного виду процедури закупівлі; проведення закупівель енергоносіїв, робіт і товарів, послуг, спрямованих на боротьбу з COVID-19.

Час оприлюднення: 31 жовтня 2020 р.

Виконавець: Казіміров Д.В.

конт. тел.: 676- 052