Про підготовку розвиткових проєктів ДФРР

йшлося 02 грудня 2020 р. в Чернігівському регіональному центрі підвищення кваліфікації кадрів під час он-лайн навчання для територіальних громад Чернігівщини, що здійснювалось на платформі 3СХ.

         Відривали навчання директор Центру Володимир Бойко, директор Департаменту розвитку економіки та сільського господарства ОДА  Олександра Хомик,  директор Агенції регіонального розвитку Чернігівської області Сергій Хоботня та радник з регіонального розвитку в Чернігівській області ініціативи «Сприяння реалізації регіональних інвестиційних проєктів», яка впроваджується в рамках проєкту «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe), що підтримується Урядом Канади Юрій Вдовенко.

        В наступному році суттєво змінюються підходи до формування проєктів на ДФРР. Пріоритет надаватиметься розвитковим проєктам, тобто тим, що стимулюватимуть активність мешканців, сприяють розвитку економіки, підприємництва, підвищують надходження до бюджету. Протягом дня учасники навчання шукали ідеї таких проєктів.

Представники територіальних громад отримали ґрунтовну інформацію щодо написання проєктів та процедури їх подання на ДФРР. Розказували та відповідали на питання тренери Юрій Вдовенко, Сергій Хоботня, Волидимир Бойко  та представники Департаменту розвитку економіки та сільського господарства Юрій Сухомлин, Сергій Гоков, Наталія Румянцева.

Час оприлюднення: 02 грудня 2020 року
Виконавець: Коваленко Н.В.
конт. тел.: (0462) 676 052