Усе, що стосується умов вступу на державну службу

  Обговорювали 02 квітня 2021 року під час навчання за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Законодавство у сфері державної служби: існуючі процедури та новели» в Чернігівському регіональному центрі підвищення кваліфікації кадрів.

  Друге заняття за цією програмою здійснювалося в режимі реального часу за допомогою комунікаційної системи 3СХ та було проведено для державних службовців апарату обласної державної адміністрації, департаментів обласної державної адміністрації: розвитку економіки та сільського господарства; інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю; енергоефективності, транспорту, зв’язку та житлово-комунального господарства; управлінь: капітального будівництва; містобудування та архітектури; Державного архіву області.

 У ході вебінару Ірина Галайко – в.о. начальника Міжрегіонального управління Нацдержслужби у м. Києві, Київській, Чернігівській та Черкаській областях, магістр державної служби детально розглянула основні аспекти Закону України від 23.02.2021 р. № 1285 “Про внесення змін до деяких законів України щодо відновлення конкурсів на зайняття посад державної служби та інших питань державної служби”. Вона, зокрема, розповіла посадовцям, що Закон відновлює процедуру проведення конкурсів на зайняття посад державної служби всіх категорій. Протягом шести місяців з дня набрання чинності цим документом необхідно оголосити конкурси на посади, що обіймають особи, з якими раніше були укладені контракти про проходження державної служби на період дії карантину через поширення COVID-19.

Час оприлюднення: 02 квітня 2021 року
Виконавець: Підгайний П.М.
конт. тел.: (0462) 676 052