Актуальні питання оцінювання результатів службової діяльності держслужбовців

обговорювали 05 серпня 2022 р. в Чернігівському регіональному центрі підвищення кваліфікації під час третього заняття за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Законодавство у сфері державної служби: існуючі процедури та новели».
Цільова аудиторія: державні службовці департаментів обласної державної адміністрації: економічного розвитку; агропромислового розвитку; інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю; енергоефективності, транспорту, зв’язку та житлово-комунального господарства; Управлінь: капітального будівництва; містобудування та архітектури; Державного архіву області.
У ході навчання Марина Захарченко – заступник керівника апарату, начальник відділу управління персоналом апарату обласної державної адміністрації, магістр державної служби розповіла посадовцям про зміни, що відбулися у деяких Законах України щодо окремих питань проходження державної служби, в тому числі про Порядок проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців.
У ході вебінару державні службовці цікавились деякими питаннями оцінювання службової діяльності у поточному році, наприклад,
– якщо безпосередній керівник державного службовця під час визначення результатів виконання завдань перебуває на лікарняному, хто проводить таке визначення?
– чи може бути при визначенні результатів виконання завдань враховано професійне навчання, не передбачене індивідуальною програмою професійного розвитку державного службовця? та інше
Усі учасники навчання отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.