Як стати ефективним лідером-управлінцем?
З 15 серпня по 02 вересня 2022 р. Чернігівський регіональний центр підвищення кваліфікації у дистанційній формі (в режимі відкладеного часу) проводить для державних службовців категорії «Б» Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Основи управлінського лідерства на державній службі та службі в органах місцевого самоврядування».
Дистанційний курс реалізується за допомогою платформи #Moodle. Навчальна програма включає опрацювання чотирьох модулів:
– Лідерство як соціально-психологічний феномен;
– Лідерство та команда;
– Комунікативна компетентність лідера;
– Ефективний лідер.
Підготовлений для дистанційного курсу викладачами-практиками матеріал допоможе державним службовцям переосмислити свою роль, відповідальність як керівників-лідерів, оскільки саме вони вносять зміни та скеровують інших на досягнення спільної мети та відіграють провідну роль у забезпеченні високої якості діяльності органу державної влади
Вдосконалюємо комунікативну компетентність державних службовців як структурну складову їх професійного розвитку
З 15 серпня по 02 вересня 2022 р. Чернігівський регіональний центр підвищення кваліфікації у дистанційній формі (в режимі відкладеного часу) проводить для державних службовців категорії «В» Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Комунікативна компетентність посадовця».
Метою програми є розгляд складових комунікативної компетентності державного службовця, формування вмінь управляти процесом ефективного спілкування, володіння технікою мовлення та вмілого використання мовленнєвого етикету публічними посадовцями.
Дистанційний курс реалізується за допомогою платформи Moodle. Навчальна програма включає опрацювання чотирьох модулів:
– Психологія взаємодії в публічному управлінні;
– Управління особистою ефективністю;
– Технології мовного впливу як елемент сучасної комунікації;
– Етика та репутація в публічному управлінні. публічні комунікації.
Матеріали навчання дають можливість представникам Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області удосконалити свої знання та оцінити рівень своїх комунікативних умінь та навичок.